is there an issue with the Reply/Quote feature today?
Results 1 to 5 of 5

Thread: is there an issue with the Reply/Quote feature today?

  1. #1
    Senior Member humble_pie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11,796

    is there an issue with the Reply/Quote feature today?

    not conclusive evidence yet, but a couple of times this am the drat system would produce only the first few words of a post being replied to ...

    only a couple of times, which is not enough to determine that a problem exists, but i thought i'd mention in case anyone else finds the same

    ego borago gaudia semper ago

  2. #2
    Administrator cmfadmin's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    389
    Quote Originally Posted by humble_pie View Post
    not conclusive evidence yet, but a couple of times this am the drat system would produce only the first few words of a post being replied to ...

    only a couple of times, which is not enough to determine that a problem exists, but i thought i'd mention in case anyone else finds the same
    Thank you for bringing this to our attention.
    If the error continues to persist, let us know.

    Thanks,

    Richard.

  3. #3
    Senior Member humble_pie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11,796
    hello on 20 april/16 again

    i'm having the same sort of glitch with Reply & Edit. Especially with Edit.

    with both i get only a portion of the quoted text in the Reply or Edit window.

    in Edit there are no operating buttons, so it's impossible to "Save" any correction i might make.

    perhaps the solution is to never, ever, never make a mistake again, though.
    ego borago gaudia semper ago

  4. Remove Advertisements
    CanadianMoneyForum.com
    Advertisements
     

  5. #4
    Administrator cmfadmin's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    389
    Sounds like you got a plan already. Looks like I'm not needed.

    Can you tell me what browser you are using when you see this? Have you tried clearing your cookies?

    Kevin

  6. #5
    Senior Member humble_pie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11,796
    Quote Originally Posted by cmfadmin View Post
    Sounds like you got a plan already. Looks like I'm not needed.

    Can you tell me what browser you are using when you see this? Have you tried clearing your cookies?

    Kevin

    salut Kevin

    i quoted your post (above) to see if the system would behave itself, since part of the intermittent glitch was that it wouldn't present a quoted post in full.

    as you can see, this am system is being a liddle lambsiedivey.

    i'll post this, then return to see if it will accept an edit.


    EDIT ONE MINUTE LATER: yes it looks ready to accept the Edit perfectly. Fiddlesiediveytoo.

    Last edited by humble_pie; 2016-04-22 at 08:50 AM.
    ego borago gaudia semper ago

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •