Switching home bundle from Rogers to Bell? - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Switching home bundle from Rogers to Bell?

  1. #11
    Senior Member m3s's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Everywhere
    Posts
    3,080
    Most people don't need home phone or cable. That's why the big 3 corner you into bundles.

    Go with any 3rd party internet reseller. Typically better deal and you can get phone/tv through the net

    *Owns RCI, BCE and T

    amat victoria curam

  2. #12
    Senior Member olivaw's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Alberta
    Posts
    2,489
    ^No SJR?
    If you have something to say - then say.

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Okanagan Valley
    Posts
    3,653
    Quote Originally Posted by olivaw View Post
    ^No SJR?
    Not a chance as long as the Shaw family gouges the company with their outsized compensation packages relative to company size/complexity. Jim gets a $16k/day pension and Brad is building his in leaps and bounds. Oh...the things one can do when the family controls the company.

  4. Remove Advertisements
    CanadianMoneyForum.com
    Advertisements
     

  5. #14
    Senior Member m3s's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Everywhere
    Posts
    3,080
    I think SJR was actually one of the very first stocks I bought but don't hold it now.. BCE was the first
    amat victoria curam

  6. #15
    Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Barrie
    Posts
    71
    You could just cut the cord.

    2016 saw a decline of 220,000 traditional TV subscribers and that's expected to increase this year.

    http://www.cbc.ca/news/business/cord...roup-1.4075486


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •