opening links
Results 1 to 8 of 8

Thread: opening links

\r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n
\r\n Saniokca\r\n \r\n
\r\n Saniokca is offline\r\n\r\n \r\n
\r\n \r\n Senior Member\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
Join Date
Sep 2009
\r\n \r\n \r\n
Posts
345
\r\n \r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n \r\n

\r\n opening links\r\n

\r\n \r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n Hi - Lately I can\'t seem to open any external links that are posted on the forum (e.g. someone posts a link in their post). I checked other forums and everything seems to work fine.
\r\n
\r\nEven when I "copy link address" and paste it it actually redirects me back to the same page in the thread.\r\n
\r\n
\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n -' + '->\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n -' + '->\r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n'; pd[1458010] = '\r\n
  • \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n #2\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n cmfadmin\r\n \r\n
    \r\n cmfadmin is offline\r\n\r\n \r\n
    \r\n \r\n Administrator\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n cmfadmin\'s Avatar\r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Oct 2008
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    362
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n Test link
    \n
    \nhttp://burymewithmymoney.com/
    \n
    \nNot getting the same behaviour. What browser are you using?
    \n
    \nKevin\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n -' + '->\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n -' + '->\r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n'; pd[1477930] = '\r\n
  • \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n #3\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n Saniokca\r\n \r\n
    \r\n Saniokca is offline\r\n\r\n \r\n
    \r\n \r\n Senior Member\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Sep 2009
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    345
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n Sorry for the late response... I\'m using Chrome\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n -' + '->\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n -' + '->\r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n'; pd[1478946] = '\r\n
  • \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n #4\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n cmfadmin\r\n \r\n
    \r\n cmfadmin is offline\r\n\r\n \r\n
    \r\n \r\n Administrator\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n cmfadmin\'s Avatar\r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Oct 2008
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    362
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n How does the link I posted work for you? Can you give me another example thread where the link doesn\'t work for you?
    \n
    \nKevin\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n -' + '->\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n -' + '->\r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n'; pd[1481306] = '\r\n
  • \r\n\r\n\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n #5\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n Saniokca\r\n \r\n
    \r\n Saniokca is offline\r\n\r\n \r\n
    \r\n \r\n Senior Member\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    Join Date
    Sep 2009
    \r\n \r\n \r\n
    Posts
    345
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n \r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n Quote Originally Posted by cmfadmin\r\n View Post\r\n
    \r\n
    How does the link I posted work for you? Can you give me another example thread where the link doesn\'t work for you?
    \n
    \nKevin
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    None of the outside links work for me - even if I post it:
    \nhttp://www.bbc.com/
    \n
    \nI recently started using kaspersky so maybe that\'s the issue?\r\n
    \r\n
    \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n
    \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n \r\n
    \r\n \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n -' + '->\r\n
    \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote Reply With Quote \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n -' + '->\r\n
    \r\n
    \r\n
    \r\n
  • \r\n'; // next/previous post info pn[1455634] = "1482738,1458010"; pn[0] = ",1455634"; pn[1458010] = "1455634,1477930"; pn[1477930] = "1458010,1478946"; pn[1478946] = "1477930,1481306"; pn[1481306] = "1478946,1482738"; pn[1482738] = "1481306,1455634"; // cached usernames pu[0] = guestphrase; pu[2605] = "Saniokca"; pu[1] = "cmfadmin"; pu[53917] = "james4beach"; // -->

    Threaded View

    1. #1
      Senior Member
      Join Date
      Sep 2009
      Posts
      345

      opening links

      Hi - Lately I can't seem to open any external links that are posted on the forum (e.g. someone posts a link in their post). I checked other forums and everything seems to work fine.

      Even when I "copy link address" and paste it it actually redirects me back to the same page in the thread.

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •